Maatwerktrainingen

Maatwerktrainingen

DTS ontwikkelt naast de gebruikelijke trainingen, ook maatwerktrainingen. Deze trainingen worden toegespitst op uw bedrijf, uw softwareontwikkelaars(s) of op een specifiek project.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Allereerst voeren we een adviesgesprek met u om uw trainingsbehoefte te inventariseren. We willen graag weten welke opleidingsvraag u heeft, maar ook welk doel u voor ogen hebt. Onze gecertificeerde trainer stelt een volledige training samen die toegespitst is op uw situatie met onderwerpen en cases die u belangrijk vindt. 

NET Maatwerktrainingen Incompany

 

 

 

 

Incompany trainingen


DTS heeft twee trainingslocaties, namelijk in Meppel en Nieuwegein. Naast deze trainingslocaties is het mogelijk om de training op een locatie naar uw keuze te geven. Deze incompany oplossing bieden wij aan voor onze gebruikelijke trainingen én maatwerktrainingen.

 

Neem contact op

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82