Trainingen

DTS biedt een diversiteit van software development trainingen aan. De trainingen zijn toegespitst op de behoefte van het bedrijf en deelnemer(s). Hierdoor is de kennis die overgedragen wordt onmiskenbaar van belang.

Door onze technische ervaring en betrokkenheid bij uw bedrijf, weten wij voor ieder vraagstuk met een passend advies en/of oplossing te komen. Bekijk hieronder onze trainingen. Mocht u liever direct advies ontvangen, bel dan 0522 - 24 00 82 of mail naar info@dts.nl.

AngularJS HTML5 & CSS3 SQL Server Sharepoint Microsoft .NET

Praktijkervaren Trainers

Onze trainers beschikken over de Microsoft Certified Trainer certificering (MCT). Deze certificering maakt ze belangrijke technische en educatieve experts op het gebied van Microsoft technologieën. Deze certificering in combinatie met hun eigen waardevolle ontwikkelervaring, maakt dat ze feilloos alle recente ontwikkelingen in de trainingen kunnen verwerken.

Klassikale Trainingen

Onze trainingen worden in de klassikale trainingsvorm gegeven. De klassikale trainingsvorm houdt in dat de cursisten de theorie krijgen uitgelegd door de trainer, gevolgd door een onderbouwing met praktijkvoorbeelden. Een interactieve training waarin cursisten direct de kans krijgen de technieken toe te passen waardoor de kennis beter blijft hangen.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij staan voor kwaliteit en dat geldt ook voor onze trainingen en onze Microsoft gecertificeerde trainers. Daarom bieden wij u de 100% tevredenheidsgarantie. Mocht u na de training toch niet helemaal tevreden zijn of de kennis is na een poosje weggezakt, dan nodigen wij u graag uit om de training kosteloos opnieuw te volgen.


Last minute Trainingen

Maak gebruik van de last minute prijs van trainingen die reeds gepland staan en waar nog enkele plaatsen vrij zijn. 

Last-Minutes


Onze Trainers

 

Patrick S

Patrick Schmidt

Door zijn bagage als software developer, architect en technisch directeur bij diverse organisaties, is Patrick Schmidt een zeer waardevolle trainer. Zijn manier van training geven zorgt ervoor dat zijn cursisten de kennis in de juiste context kunnen plaatsen. Doordat Patrick zelf (praktijk)ervaring heeft in het opleveren van een succesvol project, weet hij hoe hij zijn cursisten kan ondersteunen. Hij waarschuwt je voor de valkuilen, maar het uitlichten van de mogelijkheden is ook een belangrijk onderdeel van de trainingen die Patrick geeft.

 

Henk Holterman

Henk Holterman

Henk Holterman is vanuit zijn technische consultancy rol een graag geziene gast bij onze relaties. Henk beschikt over ervaring in diverse ontwikkeltalen en -omgevingen waardoor hij in zijn trainer én consultancy rol uitstekend in staat is om het juiste advies te geven in de toepassing van bepaalde technieken. Daarnaast is Henk een kei in het ontwikkelen van maatwerktrainingen die specifiek gericht zijn op de situatie, project of team van de klant.

 

Trainingslocaties

 

DTS heeft twee eigen trainingslocaties verspreid over Nederland. Deze locaties zijn geselecteerd op goede bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als met de auto. De lokalen zijn voorzien van high-end laptops en alle benodigde audiovisuele apparatuur. Ook de catering en lunch wordt volledig voor u verzorgd en is bij de prijs van uw training inbegrepen.

4dotnet _meppel

Locatie Meppel

Blankenstein 260
7943 PG Meppel
T: +31 (0)522 – 24 00 82
eFax: +31 (0)84 – 7396827
E: info@dts.nl

Routebeschrijving

Locatie Nieuwegein

Locatie Nieuwegein

Nevelgaarde 40
3436 ZZ Nieuwegein
T: +31 (0)522 – 24 00 82
eFax: +31 (0)84 – 7396827
E: info@dts.nl

Routebeschrijving

Incompany

Incompany

Wilt u een training organiseren voor een groep van 5 personen of meer?
Dan is het interessant om de training bij u incompany te organiseren.

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82