Werkenbij4DotNet.nl

Werkenbij4DotNet.nl

20-11-2013

Ben jij een Microsoft .NET ontwikkelaar die op zoek is naar uitdagende projecten en altijd met de nieuwste technieken bezig wil zijn?
Solliciteer dan naar een functie bij 4DotNet!

Om toekomstige collega's een plek te geven waar ze alles over onze organisatie te weten kunnen komen, heeft 4DotNet een speciale website ingericht. Op www.werkenbij4dotnet.nl is er, naast onze vacatures, allerlei achtergrondinformatie te vinden over ons, onze klanten en de opdrachten die wij doen.

Wanneer je bij 4DotNet als consultant werkt, dan zit je vaak bij onze klanten op locatie en er wordt dus veel van je verwacht! Dit betekent echter ook dat je aan wisselende projecten werkt en daarbij veel kennis en ervaring opdoet in een zeer korte tijd. Werken in de detachering biedt je bovendien de voordelen van een vaste baan (vast inkomen, vaste werkgever) en de afwisseling van steeds weer vernieuwende projecten en andere omgevingen. Het beste van beide werelden dus!

Neem snel een kijkje op www.werkenbij4dotnet.nl en misschien ben jij onze nieuwste collega!

Vacatures

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82