• Detachering

  & Consultancy

  Maak kennis met de
  expertise van onze
  ervaren ontwikkelaars!

  Kijk verder!
 • Trainingen

  Volg onze development trainingen en blijf up-to-date met de nieuwste technieken!

  Bekijk het overzicht!
 • Consultancy

  Laat je inspireren door een professional met relevante ervaring!

  Lees verder
 • Kennispartner

  Het delen van kennis is de drijvende kracht achter onze organisatie.

  Lees Meer

Nieuws

Promo

15-09-2016

Actie

Nu  10% korting op de aanschaf van  Berlin 1.01 producten behalve de Starter en de academic versie

Bij de aanschaf van een Delphi of C++Builder Professional versie krijgt men een gratis Mobile Add-On Pack incl. Subscription. en dus ook 10% korting.

De Actie loopt t/m 30 september 2016

 

Op 19 september wordt de Berlin 10.1 update 1 verwacht. 

Nieuw! RAD Studio,Delphi & C++Builder 10.1 Berlin

Nieuw! Rad Studio, Delphi, C++Builder 10.1 Berlin

02-06-2016

Embarcadero’s RAD Studio en Delphi  bieden snelle oplossingen voor het ontwikkelen en updaten van gegevens rijke, hyper geconnecteerde en visueel aantrekkelijke applicaties voor Windows 10, Mac, Mobile, IoT en meer met behulp van Object Pascal en C++. Update eenvoudig en snel VCL en FMX applicaties naar Windows 10 met de nieuwe Windows 10 VCL Controls, Styles en de Universele Windows Platform services componenten. Profiteer van de verbeterde ontwikkel mogelijkheden met het verdubbelde beschikbare geheugen voor grote projecten, uitgebreide multi-monitor support en de verbeterde Object Inspector. Met RAD Studio en Delphi kunnen ontwikkelaars hun applicaties tot 5x sneller beschikbaar stellen voor desktop, mobiel, cloud en database platformen inclusief 32-bit en 64-bit Windows 10.

4DotNet Verhuisd

Wij zijn verhuisd!

06-07-2015

Per 1 oktober 2015 verrruilen wij ons uitzicht over het water van de Paradijsweg voor een ander, meer bosrijk uitzicht.

Authorized Xamarin Reseller

Authorized Xamarin Reseller

30-10-2014

Naast het feit dat wij u kunnen helpen met het ontwikkelen van Xamarin applicaties, kunt nu u ook bij 4DotNet terecht voor Xamarin licenties!

Werkenbij4DotNet.nl

Werkenbij4DotNet.nl

20-11-2013

Om toekomstige collega's een plek te geven waar ze alles over onze organisatie te weten kunnen komen, heeft 4DotNet een speciale website.

Op www.werkenbij4dotnet.nl is er naast onze vacatures allerlei achtergrond informatie te vinden over ons, onze klanten en de opdrachten die wij doen.

Locatie Nieuwegein!

Locatie Nieuwegein

13-08-2013

Per 1 januari 2014 opent DTS de deuren van haar tweede locatie in Nederland. Met deze locatie in Nieuwegein bieden wij een state-of-the-art traininglocatie met perfecte ligging voor onze klanten in de Randstad. Daarnaast biedt het een vaste standplaats voor onze consultants met wie wij de kennis- en capaciteitsbehoefte van onze relaties zullen gaan invullen.

 

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82