Foto van Thierry

Thierry

Front-End .NET Developer

GUI/UIX Design

5 jaar

HTML5/CSS3

5 jaar

C#

7 jaar

Profiel

Thierry is een ambitieuze, veelzijdige .NET Ontwikkelaar met oog voor UI design en in het bezit van uitstekende kennis van de meest moderne front-end technieken. Daarnaast zit Thierry perfect op zijn plek in zowel zeer technische, web- en end-user toepassingen.

cv opvragen

Ervaring

september 2015 - maart 2016

.NET Ontwikkelaar & UI / UX Designer

Melkveesector, fulltime


Ontwerpen en implementeren van een client WPF applicatie waarmee diverse facetten van een melkveehouderij kunnen worden beheerd. Als UI / UX consultant heeft Thierry het functionele ontwerpteam ondersteund en is verantwoordelijk geweest voor de richtlijnen voor styling, implementatie en het bewaken van de kwaliteit, stabiliteit en herbruikbaarheid van de code. Gebruikte technieken: C#, WPF, Unity, MVVM, WCF, SignalR, Entity Framework, VSTS (Voormalig: Visual Studio Online), GIT.

april 2015 - april 2016

.NET Ontwikkelaar

Agri Technologie, fulltime


Thierry heeft een, op HTML5 gebaseerde, mobiele applicatie voor de registratie en optimalisatie van veevoer mede ontwikkeld. Deze mobiele applicatie is deels met Cordova (Phonegap) ontwikkeld om gebruik te maken van platform-specifieke functionaliteiten. Gebruikte technieken: C#, Cordova, WCF, Unity, ASP.NET, MVC, HTML5, CSS3, jQuery Mobile, TFS.

februari 2014 - april 2014

.NET Ontwikkelaar

ICT-dienstverlener voor de Zorgsector, fulltime


Thierry heeft, op projectbasis, gewerkt aan een MVC4 applicatie. Hierbij heeft Thierry gebruikgemaakt van o.a. APS.NET MVC 4, Windows Azure, Microsoft Unity & Entity Framework.

Specialiteiten

5 jaar

GUI/UIX Design

Ervaren, 5 jaar5 jaar

HTML5/CSS3

Gevorderd, 5 jaar7 jaar

C#

Ervaren, 7 jaar1 jaar

Xamarin

Basis, 1 jaarDTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82