Foto van Rob

Rob

Microsoft Software Architect

Architectuur

13 jaar

C#

10 jaar

WCF

8 jaar

Profiel

Rob heeft als Software Architect veel kennis opgebouwd op het gebied van ontwerp en ontwikkeling van Microsoft software architecturen. Ook heeft hij een ruime ervaring met verschillende ontwikkelmethodieken zoals RUP, DSDM, IAD (Iterative Application Development), RAD, Scrum en Waterval. Rob is een teamspeler die rust uitstraalt. Binnen Capgemini is Rob betrokken geweest bij het MIIG (Microsoft Integration Interest Group). Bij 4DotNet heeft Rob als Software Architect en Technical Lead vele malen een sleutelrol gespeeld in de opstartfase van .NET projecten.

cv opvragen

Ervaring

maart 2013 - december 2015

Senior Ontwikkelaar

Overheidsinstelling, fulltime


Als Senior Ontwikkelaar en lid van het automatische test en build server team van de overheidsinstelling ben ik medeverantwoordelijk voor ontwikkelen van de automatische tests en het bewaken van de kwaliteit van de software. De belangen zijn zoals men kan verwachten, bijzonder groot. Daarnaast is de omvang van het applicatielandschap van ongekende omvang en krijgt men met zeer specifieke uitdagingen omtrent schaalbaarheid te maken.

januari 2010 - mei 2013

Software Architect & Lead Developer

Certificeringsinstantie, fulltime


Mijn kerntaak was allereerst het opzetten van de software architectuur voor een bedrijfsapplicatie, maar daarbij eveneens het begeleiden en opleiden van het huidige ontwikkelteam. Ik heb hier gekozen voor een drie lagen software architectuur en gebruik gemaakt van o.a. de volgende technieken: NHibernate, Microsoft MEF (Managed Extensibility Framework), Caliburn.micro, WPF, WCF services, Enterprise Library, .NET 4.0, C#, AppFabric en Click Once deployment.

augustus 2009 - januari 2010

Software Architect en Lead Developer

Apotheekbranche, fulltime


Begeleider en lead developer van het projectteam binnen 4DotNet. Verantwoordelijk voor ontwikkeling van een geheel nieuwe applicatie gekoppeld aan een ERP- systeem inclusief exotische hardware zoals touchscreens, weegschalen, etc. Omvangrijk project met krappe deadlines, waarbij de oplossing snel live moet werken (lean & mean) en in een later stadium alle gewenste functionaliteiten uitgebreid en geoptimaliseerd dient te worden.

Specialiteiten

13 jaar

Architectuur

Expert, 13 jaar10 jaar

C#

Ervaren, 10 jaar8 jaar

WCF

Gevorderd, 8 jaarDTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82