Foto van Pieter

Pieter

.NET Ontwikkelaar

C#

6 jaar

VB.NET

2 jaar

Delphi

15 jaar

Profiel

Pieter is een breed ontwikkelde software ontwikkelaar met voornamelijk veel kennis van .NET en Delphi, maar daarnaast ook ervaring met app development voor bijvoorbeeld Android en iOS.

cv opvragen

Ervaring

september 2013 - Huidig

Software Ontwikkelaar

Boekhoud Software Leverancier, fulltime


In dit project heeft Pieter in een Scrum team geholpen met het doorontwikkelen van een VB.NET desktop applicatie 3 en de aansluiting daarvan op de nieuwe Azure SQL database.

juli 2013 - augustus 2013

App Ontwikkelaar

Marketing bureau, fulltime


Voor een EK voetbalactie heeft Pieter een aantal apps ontwikkeld, zowel Native als in HTML5 en JavaScript, en voor zowel Android als iOS met daarachter een Rest service. De actie betrof het sparen van punten door het invoeren van unieke actiecodes die consumenten verkregen in de supermarkt.

januari 2013 - juni 2013

Software Ontwikkelaar

ingenieursbureau in de Petrochemie, fulltime


De applicatie die een schil vormde voor de Fortran rekenkern was geschreven in Delphi en vertoonde ruim 200 issues die voor hen heb opgelost.

Specialiteiten

6 jaar

C#

Gevorderd, 6 jaar2 jaar

VB.NET

Ervaren, 2 jaar15 jaar

Delphi

Expert, 15 jaarDTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82