Foto van Patrick

Patrick

Microsoft Certified Trainer

C#

14 jaar

ASP.NET MVC

10 jaar

Azure

6 jaar

Profiel

Patrick is een Microsoft gecertificeerde trainer (MCT) en geeft alle software development trainingen die Microsoft op de markt brengt. Daarnaast ontwikkelt en geeft hij maatwerktrainingen over onderwerpen waarvoor geen training vanuit Microsoft beschikbaar is. Patrick heeft naast zijn werk als trainer een eigen bedrijf waar hij technisch directeur is en alle nieuwe software development technieken kan toepassen die hij de moeite waard acht. Kortom, de perfecte trainer om iets van te leren.

cv opvragen

Ervaring

mei 2006 - Huidig

Microsoft Certified Trainer (MCT)

4DotNet, fulltime


Bij de cursisten van 4DotNet is Patrick een graag geziene docent, die met veel parate praktijkkennis en een gezonde dosis humor uitstekende trainingen verzorgt. Patrick geeft alle officiële Microsoft .NET trainingen, maar kan daarnaast ook bijzonder diepgaande en interessante maatwerktrainingen en seminar sessies verzorgen.

december 2004 - Huidig

Software Architect & Lead Developer

Besteproduct.nl, parttime


Als mede-oprichter en technisch verantwoordelijke brengt Patrick bij besteproduct.nl veel actuele kennis naar binnen en onderhoudt hij tevens zijn niveau van praktijkervaring bij het uitbreiden van deze drukbezochte consumenten website.

Specialiteiten

14 jaar

C#

Expert, 14 jaarAls MCT (Microsoft Certified Trainer) een expert op het gebied .NET en C#.

10 jaar

ASP.NET MVC

Expert, 10 jaarAlle webdevelopment en aanverwante technieken als JavaScipt, AngularJS, TypeScript krijgen altijd speciale aandacht van Patrick!

6 jaar

Azure

Gevorderd, 6 jaarRegelmatig Azure toegepast in praktijk situaties en daarnaast enkele trainingen en kennis sessies over Azure verzorgd.

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82