Foto van Patrick

Patrick

.NET Ontwikkelaar

ASP.NET

4 jaar

WCF

4 jaar

Azure

2 jaar

Profiel

Patrick is een zeer gedreven .NET ontwikkelaar die bijzonder goed op de hoogte is van de nieuwste technieken op het gebied van web en cloud development. Hij heeft veel ervaring opgedaan met webservices en Azure development. Architectuur en design patterns zijn een tevens een grote passie van hem.

cv opvragen

Ervaring

januari 2016 - Huidig

Software Architect

Softwarebedrijf , fulltime


Naast de bestaande Winforms applicatie wordt gewerkt aan een App voor veldinspecties (Xamarin), geïntegreerde ‘dropbox’-functionaliteit en een online webapplicatie als opvolger van de Windows applicatie. Tevens wordt het huidige authenticatieplatform vervangen voor een nieuwe JWT-based authentication service. Verantwoordelijkheden en taken: - In kaart brengen strategie en visie software - Adviseren technische keuzes met voorkeur en alternatieven - Begeleiden in verbeteren ontwikkelstraat en productontwikkeling - Ontwerp en implementatie van nieuwe licensing en authentication/authorization mechanismen - Ontwerp en implementatie van eigen dropbox variant OBox m.b.v. Azure Storage - Ontwerp en implementatie van nieuwe OPrognose webapplicatie, m.b.v. AngularJS en WebAPI.

augustus 2015 - december 2015

Lead Software Engineer

Optiekbranche, fulltime


Gewerkt aan een multi-tenant webapplicatie, gebruikmakend van een SPA-architectuur met AngularJS en WebAPI backend. Verantwoordelijk voor de technische output van het ontwikkelteam in de laatste fase van het project, herziening AngularJS solution architecture en client-side multi language support m.b.v. json resources en advies & implementatie release management strategie (versioning, migrations, etc).

juli 2015 - augustus 2015

Lead Software Engineer

Logistieke sector, fulltime


Opzetten van een backend services platform t.b.v. een common datastore voor het Business Process Management System. Ik ben verantwoordelijk voor de architectuur en implementatie van het services platform en de implementatie enkele use cases met koppeling naar een van de supply-chain legacy systems.

juli 2013 - juni 2015

Software Ontwikkelaar

Boekhoud Software Leverancier, fulltime


Als ontwikkelaar was ik medeverantwoordelijk voor het succesvol ontwikkelen van een services laag. Het betreft hier een middleware cloud applicatie op basis van Microsoft Azure. Als lead developer heb ik een belangrijke rol gespeeld in het behalen van de technische doelstellingen.

april 2012 - juli 2013

Software Ontwikkelaar

Leverancier van Callcenter software, fulltime


Ik heb hier in een Scrum team gewerkt aan een klantencontactsysteem, zijnde een Multi-Channel CRM systeem met een uitgebreide Knowledge base. Ik heb hierbij voornamelijk met ASP.NET, JavaScript, HTML5 en Telerik gewerkt.

Specialiteiten

4 jaar

ASP.NET

Gevorderd, 4 jaar4 jaar

WCF

Gevorderd, 4 jaar2 jaar

Azure

Gevorderd, 2 jaar1 jaar

Scrum Master

Ervaren, 1 jaarCertified Scrum Master

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82