Foto van Henk

Henk

Microsoft Software Architect

ASP.NET MVC

8 jaar

Scrum Master

9 jaar

Architectuur

6 jaar

Profiel

Henk is een ervaren senior .NET ontwikkelaar en software architect met ruim 10 jaar praktijkervaring in .NET development en architectuur. Samen met zijn communicatieve vaardigheden en uitgebreide werkervaring maakt hem dit tot een zeer waardevolle .NET ontwikkelaar en lead developer met veel kennis van Visual Studio, .NET Architectuur en ontwerpmethoden als UML en Merode. In zijn laatste projecten heeft hij zijn ervaring met design patterns, zoals MVC, uitgebreid en fungeerde hij als lead developer en architect.

cv opvragen

Ervaring

april 2015 - Huidig

Senior Software Developer

Boekhoudsoftware, fulltime


Het bouwen van een Billing Service Provider subsysteem. Gebruikgemaakt van Microsoft Azure Blob Storage, Azure Queues, Azure SQL en Cloud Services en WCF. Hierbij gebruikgemaakt van het Provider pattern om diverse Billing Service Providers (bv: eVerbinding) te kunnen inpluggen. Het bouwen van UBL functionaliteit t.b.v. digitale facturatie in de boekhoudwereld. Zowel het genereren als het inlezen van UBL bestanden. Het bouwen van bijlage functionaliteit. Hierdoor konden bijlagen aan boekingen (journaalposten) gekoppeld worden, waardoor er geen papieren versie van facturen meer bewaard hoeven te worden. Dit werd deels gedaan in legacy code in VB.NET/DevExpress en onder architectuur in C#.NET.

april 2014 - oktober 2015

Software Architect & Scrum Master

Contactlenzen producent, fulltime


In dit project is Henk gevraagd om een architectuur te ontwerpen op basis van de wensen van de organisatie, om deze vervolgens in de praktijk uit te rollen en samen met een klein team van ontwikkelaars de applicatie te ontwikkelen. Het project bevat een rich client in AngularJs met Typescript en WebAPI webservices. Kortom, veel hedendaagse technieken om tot een erg mooie oplossing te komen.

september 2013 - april 2014

Senior Software Developer

Automatiseerder voor de thuiszorg branche, fulltime


Henk heeft enkele .NET applicaties en een Java applicatie voor de thuiszorg (door)ontwikkeld. Deze applicaties dienen ter ondersteuning van zorgverleners, dus voor zowel zorgplanners als voor de zorgverleners op locatie bij de cliënt. Ook de AWBZ en WMO zorg werden van hieruit ondersteund. Gebruikte technieken: C#, .NET, Linq, Java, Wicket Framework, HTML, CSS, JavaScript, Reporting, Entity Framework, ASP.NET MVC, Visual Studio, SQL Server, Linqpad.

juli 2012 - augustus 2013

Software Architect & Lead Developer

HR & Payroll Software Leverancier, fulltime


Henk is gevraagd een architectuur neer te zetten voor een nieuwe versie van hun HRM en salarisadministratie software. In 3 maanden heeft Henk deze architectuur ontwikkeld, samen met een verticale implementatie ter demonstratie van wat er in welke laag gebouwd moet worden. Later werd Henk verantwoordelijk voor de samenstelling en aansturing van het Scrum development team en overlegde hij dagelijks met de functioneel ontwerpers, het management en de directie.

Specialiteiten

8 jaar

ASP.NET MVC

Expert, 8 jaarHenk kan lezen en schrijven met ASP.NET en alle bijbehorende en aanverwante technieken en controls.

9 jaar

Scrum Master

Gevorderd, 9 jaarErvaring als Scrum Master én als ontwikkelaar binnen Scrum teams

11 jaar

C#

Expert, 11 jaarMet ervaring in de meest uiteenlopende projecten heeft C# weinig geheimen meer.

6 jaar

Architectuur

Gevorderd, 6 jaarVoor uiteenlopende projecten heeft Henk architecturen voorgesteld, uitgewerkt en opgezet om vervolgens met het team het project te realiseren.

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82