Foto van Gerjan

Gerjan

.NET Ontwikkelaar

C#

10 jaar

Delphi

20 jaar

MS SQL Server

10 jaar

Profiel

Gerjan is een rustige en ervaren ontwikkelaar met zeer brede kennis van automatisering in het algemeen. Naast zijn technische skills is hij erg secuur en kan hij orde scheppen in ongestructureerde omgevingen. Bij menig opdrachtgever heeft Gerjan bewezen de processen te kunnen professionaliseren tot een goed onderhoudbaar en gestructureerd geheel.

cv opvragen

Ervaring

januari 2015 - Huidig

Software Ontwikkelaar

Certificeringsinstantie, fulltime


Gerjan heeft een applicatie gemigreerd of liever gezegd herbouwd in .NET op basis van bekende functionaliteiten van de oude Delphi applicatie en gesprekken met de gebruikers en zo tot een nieuwe en up-to-date applicatie te komen. Gebruikte technieken: C#, WPF, WCF, NHibernate, Oracle, Visual Studio 2012, TFS, Delphi.

maart 2011 - december 2014

Senior .NET Ontwikkelaar

Bereidingsapotheek, fulltime


Als enige .NET Ontwikkelaar is Gerjan gedurende deze periode verantwoordelijk geweest voor het onderhouden en uitbreiden van een zeer complexe applicatielandschap van deze fabriek voor medicijnen met ruim 100 medewerkers. Gebruikte technieken: C#, WinForms, MS SQL Server 2008, Visual Studio 2010, SQL Report Manager.

november 2009 - december 2012

Software Ontwikkelaar & Informatie Analyst

Franchiseorganisatie voor Bouwmarkten, fulltime


Gerjan is verantwoordelijk geweest voor het nieuw bouwen en doorontwikkelen van enkele .NET Back-Office en Web applicaties, met daarbij het begeleiden en coachen van het development team. Alle applicaties zijn ontwikkeld dan gemigreerd naar het .NET 4 Framework. Gebruikte technieken: Visual Studio 2008 & 2010, WinForms, ASP.NET.

Specialiteiten

10 jaar

C#

Ervaren, 10 jaar20 jaar

Delphi

Expert, 20 jaar10 jaar

MS SQL Server

Gevorderd, 10 jaarDTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82