Foto van Floris

Floris

Microsoft .NET Ontwikkelaar

C#

11 jaar

SCRUM

4 jaar

Web development

9 jaar

Profiel

Floris is inzetbaar als een allround en resultaatgerichte Software Engineer en heeft zowel front- als backend ervaring in desktop- en web development. Floris werkt graag met anderen samen aan moderne software in een gestructureerde omgeving. Zijn focus ligt op Microsoft technologieën, ondersteund d.m.v. open source frameworks. Binnen een ontwikkelteam stelt hij zich altijd actief en communicatief op.

cv opvragen

Ervaring

november 2015 - Huidig

.NET Software Engineer

Beveiligingsbedrijf, fulltime


Het betreft hier een project voor het verbeteren van de beveiliging voor de high-risk flights op een luchthaven. Gebruikte technieken: Visual studio 2015, .NET 4.6, XSockets, AngularJS, Bootstrap, RavenDB, Reactive Extensions, TDD, Octopus Deploy, Teamcity, GIT

juni 2014 - juni 2015

.NET Software Engineer

Medische sector, fulltime


Als teamlid van een multidisciplinair scrum-team implementeerde Floris nieuwe features voor medische apparaten. De software interface is met de gebruiker als uitgangspunt uitgewerkt. Daarnaast implementeerde Floris functionele specificaties (requirements/use cases) en fungeerde als backup scrum master.

Specialiteiten

11 jaar

C#

Ervaren, 11 jaar4 jaar

SCRUM

ervaren, 4 jaar9 jaar

Web development

ervaren, 9 jaarDTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82