Foto van Duong

Duong

.NET Ontwikkelaar

C#

11 jaar

WCF

5 jaar

LINQ

5 jaar

Profiel

Duong is een slimme en gedreven ontwikkelaar met tevens ervaring in het begeleiden en aansturen van ontwikkelteams en het opzetten en bewaken van requirements en architectuur. Als technical advisor is hij aanspreekpunt geweest voor beslissingen over toe te passen nieuwe technologieën. Kortom een grote aanwinst voor de teams waar hij wordt ingezet.

cv opvragen

Ervaring

oktober 2010 - Huidig

Senior Developer

Telecom bedrijf, fulltime


Ik heb als senior developer geholpen het zeer uitgebreide en complexe CRM framework door te ontwikkelen. Daarnaast ben ik tevens mede-verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de product management (web) applicatie en diverse andere applicaties.

augustus 2010 - oktober 2010

Senior Developer

IT Automatiseerder, fulltime


In deze periode heb ik in korte tijd een web applicatie ontwikkeld op basis van C#, ASP.NET en Microsoft SQL Server..

januari 2006 - augustus 2010

Technisch Adviseur & Lead Developer

Diverse opdrachtgevers in Vietnam, fulltime


Als technisch adviseur en lead developer bent ik in Vietnam betrokken geweest bij diverse outsourcing projecten voor westerse organisaties. Ik gaf hierbij leiding en technische sturing aan het ontwikkelteam.

Specialiteiten

11 jaar

C#

Zeer ervaren, 11 jaar5 jaar

WCF

Gevorderd, 5 jaar5 jaar

LINQ

Expert, 5 jaarDTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82