Foto van Acco

Acco

.NET Ontwikkelaar

ASP.NET (MVC)

7 jaar

JavaScript

5 jaar

MSMQ

3 jaar

Profiel

Acco is een .NET software developer met ervaring in het zelfstandig opzetten van applicaties op verschillende technieken zoals ASP.NET MVC, Entity Framework en HTML5/Javascript, etc. Hij heeft ervaring met webshopsystemen, orderprocessen en alle daarbij horende optimalisatieprocessen.

cv opvragen

Ervaring

mei 2015 - Huidig

.NET Developer

Boekhoudsoftware, fulltime


Acco ontwikkelt een Azure Workerrole voor het downloaden en verwerken van bepaalde bestanden zodat deze in de juiste Azure Blob Storage terechtkomen en automatisch in de administratie geïmporteerd worden. Door gebruik te maken van de Azure Storage Queue is dit een ontkoppeld systeem geworden, welke los van het serviceplatform draait. Ook werkt hij aan een automatische updatefunctie voor de WinForms desktop applicatie. Hierbij worden updates volledig automatisch geïnstalleerd en ook het publiceren van updates gaat volledig geautomatiseerd door middel van Octopus Deploy (een deployment automation tool). Deze zorgt door middel van een aantal Powershell scripts voor continuous delivery van de WinForms applicatie.

december 2014 - maart 2015

.NET Developer

Contactlenzen producent, fulltime


Gewerkt aan een webapplicatie welke gebruikt kan worden door opticiens. Deze webapplicatie is opgebouwd in een vierlaagse structuur met een datalaag, een businesslaag, een servicelaag en een presentatielaag. De datalaag maakt gebruik van Entity Framework voor het opslaan en lezen van alle data in een SQL database. ASP.NET MVC Web API wordt gebruikt voor de servicelaag, zodat er meerdere applicaties gebruik kunnen maken van de business logica. De presentatie laag is een HTML applicatie die gebruikmaakt van AngularJS en is geschreven in typescript. Naast de webapplicatie zijn er nog een aantal tools ontwikkeld voor de migratie van de oude applicatie en een onderhoudsapplicatie.

oktober 2013 - mei 2014

Software Engineer

Professionele electronicabranche, fulltime


Acco heeft gewerkt aan het onderhoud en uitbreiding van de functionaliteiten van de huidige backend applicaties, voornamelijk gebouwd in ASP.NET web forms en Silverlight. Acco heeft gezorgd voor een meer ontkoppelde architectuur, waarbij niet elke applicatie dezelfde database gebruikt. Hierbij is gekozen voor een messaging infrastructuur, door middel van Microsoft Message Queue in combinatie met NServicebus. De productcatalogus is een ASP.NET MVC webapplicatie. Deze applicatie bestaat uit verschillende onderdelen. Hiervoor is een compleet nieuwe n-tier architectuur opgezet. De applicatie bevat een leveranciersdashboard waarin real-time te zien is van welke leverancier een import wordt uitgevoerd. Hiervoor heeft Acco gekozen voor SignalR. Tevens een nieuw webshop platform ontwikkeld. Hierbij heeft hij zowel in de ontwerpfase, als in de implementatiefase op alle gebieden meegewerkt. Dit webshop platform is een ASP.NET MVC applicatie waarin een vrije navigatiestructuur gekozen kan worden. De webshop maakt gebruikt van Apache Solr voor het snel berekenen van de filter resultaten van producten. De communicatie met de backend systemen verloopt via NServicebus en MSMQ. Naast het ontwikkelen van applicaties was Acco ook verantwoordelijk voor het beheer van de servers.

Specialiteiten

7 jaar

ASP.NET (MVC)

Gevorderd, 7 jaar5 jaar

JavaScript

Ervaren, 5 jaar3 jaar

MSMQ

Ervaren, 3 jaarMicrosoft Message Queuing

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82