Consultancy

Maatwerk Architectuur

Software Architectuur

Wij adviseren veelal om gebruik te maken van een meer-lagen-architectuur. Het grote voordeel van deze aanpak is dat de verantwoordelijkheden binnen de applicatie duidelijk gescheiden zijn. Hierdoor verbeteren de flexibiliteit en onderhoudbaarheid van de applicatie. 

Stock -sticky -notes

Agile/Scrum Development

Agile software development en Scrum zijn inmiddels allang geen 'buzz-words' meer. Veel organisaties hebben deze methodiek voor productontwikkeling inmiddels omarmd en ervaren de voordelen die het hen te bieden heeft. Als detacheerder zijn wij de ideale partner voor deze aanpak!

Consultancy _xamarin (1)

Mobile Development

Hoe passen wij onze Microsoft development strategie aan op de komst mobiele toepassingen? Is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Enerzijds wil je als organisatie een zo duidelijk mogelijk beleid aanhouden voor wat betreft de technology stack, maar daarnaast wil je wél de best mogelijke technieken toepassen.

 UIdesign

User Interaction Design (UIX)

De interface van uw applicatie moet visueel aantrekkelijk zijn, maar daarbij moet het wel een intuïtieve en goed werkbare applicatie blijven. Het is daarom bijzonder belangrijk om een user experience designer te hebben die enerzijds fantastisch designwerk kan leveren maar anderzijds ook oog heeft voor de gebruiker en zijn of haar beleving.

 Consultancy _azureml

AI & Big Data

Artificial Intelligence of Machine Learning is een breed onderzoeksveld binnen kunstmatige intelligentie, dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van algoritmes en technieken waarmee computers kunnen leren steeds betere voorspellingen te doen.

Microsoft maakt met Azure ML krachtige op de cloud gebaseerde voorspellende analyses op basis van Big Data voor elk bedrijf toegankelijk. 

 Continuous

Continuous Integration & Continuous Delivery

Continuous Integration en Delivery is een software ontwikkelmethode welke erop is gericht om ideeën zo snel en efficiënt mogelijk in productie te krijgen.

Het opzetten van Continuous Integration en Continuous Delivery kan volgens ons het beste gelijk worden opgepakt zodra de eerste code geschreven wordt. Met de code groeien deze processen mee en daar heeft u direct profijt van!

4Dotnet Quickscan Icon

DTS QuickScan

Staat uw organisatie op het punt om een nieuwe software architectuur op te zetten? Of twijfelt u of uw gekozen applicatie roadmap wel toekomstbestendig is? Doe dan de DTS QuickScan.

De DTS QuickScan helpt u inzicht te verkrijgen in uw software architectuur.

DTS is een specialist op het gebied van software ontwikkeling en processen daaromheen. Als software development specialist hebben wij ons volledig toegelegd op software ontwikkeling en alle dienstverlening daaromheen. DTS ondersteunt haar klanten met trainingen, detachering, consultancy, maatwerkprojecten en licentieverkoop.

Copyright 2015 - DTS B.V. • E-mail : info@dts.nl • Tel.: +31 (0)522-24 00 82