Nieuws
Diensten
    Technologie
   
Webservices
   
Technische Ondersteuning Websites
   
LBS
   
J2ME
    Content
    Promotie
Produkten
Projecten
Contact

   
Home DTS Nieuws Consultancy maatwerk trainingen helpdesk internet produkten over dts
    bel 0522-240082 of mail

WebservicesEen van de BUZZ woorden van de afgelopen tijd: Webservices. De Borland ontwikkelomgevingen Delphi, C++Builder en JBuilder werden in no-time geschikt gemaakt om ondersteuning te bieden voor dit nieuwste vooruitzicht: bedrijven bieden (informatie-) services aan, te gebruiken door programmatuur willekeurig waar op het web.

Integratie van Web Services in uw bedrijfsapplicaties is de nieuwste manier om met klanten en partners te communiceren.

Web Services bieden een verbindingsmogelijkheid voor reeds bestaande applicaties over Internet. Als onderdeel van e-business applicaties bieden webservices diensten aan iedere klant, leverancier of partner waar ook ter wereld, onafhankelijk van het gebruikte platform of programmeertaal.

Verbinden en uitwisselen

Web Services verbinden applicaties door gebruik te maken van standaard XML formaten over standaard Internet protocols naar praktisch elke client, waaronder desktop applicaties, Webbrowsers, mobiele apparatuur en PDA's.
Op dezelfde manier verbinden Web Services applicaties van geheel verschillende hardware platforms, zoals mainframes, applicatieservers, en Webservers; Web Services maken ook de verbinding mogelijk tussen verschillende operating systems zoals Windows, Java, en Unix. Web Services vergroten de mogelijkheden van bestaande protocollen die resulteren in het extern aanbieden van eigen applicaties en het gebruik maken van externe Web Services.

Web Services zijn de bouwstenen voor de komende generatie software systemen; essentieel voor bedrijven om concurentievoordeel te behalen en efficienter and kostenbesparend te werken.

DTS heeft de mensen, tools en kennis in huis om u te adviseren en te ondersteunen in het aanbieden van webservices.

Aanvraag Informatie Internetdiensten

Velden met een * zijn verplicht.

Uw e-mail *

Uw naam *

Bedrijf of organisatie *

Telefoon *

Uw vraag of interesse
printervriendelijke versie verstuur dit artikel

 
Altijd op de hoogte?
Schrijf U in voor onze nieuwsbrief!
>>>
  © 1998-2004 DTS bv.
The one-stop company voor Java | Delphi | C# | C++ ontwikkeling.
 naar boven sitemap